Annette Øverby

Psykologtjenester i Høvik

Kontakt oss

 Sarbuvollveien 2A, 1363 Høvik

Annette Øverby

Psykologtjenester i Høvik

Kontakt oss

 Sarbuvollveien 2A, 1363 Høvik

Annette Øverby

Psykologtjenester i Høvik

Kontakt oss

 Sarbuvollveien 2A, 1363 Høvik

Din trygge samtalepartner

Annette Øverby vet det er fint å ha noen å snakke med. Enten du står overfor personlige utfordringer med samliv, jobb og stress, eller ønsker en trygg og konfidensiell samtalepartner. Målet med en psykologisk oppfølging kan være forskjellig, i er her for å lytte og gi deg støtten du trenger, enten det er terapi, rådgivning eller behandling. 

Be om pristilbud

  Din støtte når du trenger det

Trenger du psykologisk støtte? Vi er her for deg når du trenger det mest, og vi streber etter å gi deg den hjelpen du trenger for å føle deg bedre.

  Henvisning

Vi i Annette Øverby er behjelpelige med henvisning til annen psykisk helsetjeneste dersom du skulle ha behov for dette. 

  Helseforsikring

Har du helseforsikring gjennom arbeidsgiver? Flere har helseforsikring gjennom sin arbeidsgiver som kan dekke psykologisk oppfølging. 

Noe av det vi kan hjelpe deg med er:

Individuell terapi

Gjennom individuell terapi støtter vi deg i å navigere gjennom personlige utfordringer som stress, angst, depresjon og mer. Vi skreddersyr vår tilnærming for å møte dine unike behov og mål, og hjelper deg med å utvikle strategier for å håndtere livets utfordringer.

Par- og familieterapi

I par- og familieterapi, arbeider vi sammen med deg for å forbedre kommunikasjonen, løse konflikter og styrke forholdet ditt. Vårt mål er å skape positive endringer, fremme forståelse og harmoni, og hjelpe deg og dine nærmeste med å bygge sterkere bånd.

Gruppeterapi

Gruppeterapi gir en mulighet for å dele erfaringer, lære av andre og få støtte i et trygt  miljø. Det gir en plattform for å uttrykke følelser, dele personlige erfaringer, og få innsikt og støtte fra andre i lignende situasjoner.

Personlig utvikling

Vi mennesker kommer i alle slags varianter. Kanskje du sliter med tomhetsfølelse og nedstemthet? Eller føler deg låst i en rutinepreget hverdag og tidsklemma? Kanskje du og din partner sliter i samlivet? Eller er du en fortvilet stemamma som føler deg alene i situasjonen din? Kanskje har du drømmer og mål du skulle ønske du hadde mot til å realisere? 

Ta det første steget

Vi forstår at det kan være vanskelig å be om hjelp. Men husk, det er ingen skam å søke hjelp når du trenger det. Å ta kontakt med en psykolog kan være det første steget mot bedre psykisk helse. Vi er her for å støtte deg gjennom denne prosessen.

Annette Øverby - Klinisk psykologspesialist med 20 års erfaring

Hos meg er det lavterskel, alle er velkomne. Enten du ønsker å bli en bedre utgave av deg selv og vil ha en å sparre med, eller har en konkret tilstand eller problemstilling du ønsker behandling for.

Kontakt oss

Er du i en utfordrende livssituasjon eller trenger noen å snakke med? Ta kontakt med Annette Øverby for en uforpliktende samtale om dine behov.

Sarbuvollveien 2A, 1363 Høvik

hCaptcha